11/11/21 – 1min. read
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι Αργυρός Χορηγός στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων, με θέμα «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή» το οποίο πραγματοποείται στα Λαγκάδια του Δήμου Γορτυνίας στις 11-12 Νοεμβρίου 2021.
Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται επίσης:
– Ο Δημήτριος Α. Κουντουράς, ΜD PhD, Παθολόγος – Ηπατολόγος, Ιατρικός Διευθυντής Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής & Μακροβιότητας και,
– Η Aσημίνα Χιωνά, ΜSc, PhD, Βιοχημικός/Μοριακή Βιολόγος, Business Development Manager, Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής & Μακροβιότητας,
Οι οποίοι θα μιλήσουν για τους τρόπους πρόληψης του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.
Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, έχει ως σταθερό όραμα την Προαγωγή Υγείας και την Πρόληψη. Κεντρικό ρόλο έχει η Υγεία Ακριβείας, η οποία εκφράζει τη νέα εποχή της Πρόληψης, επαναπροσδιορίζοντας την Ιατρική, με επίκεντρο την πρόβλεψη, την πρόληψη και τη θεραπεία της νόσου με ακρίβεια.
Λ. Κηφισίας 132 & Παπαδά
(Βιοιατρική Αμπελοκήπων, 5ος Όροφος)
Ώρες λειτουργίας τηλ. κέντρου
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00