Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, προσεγγίζοντας με νέο τρόπο τον προληπτικό έλεγχο. Οι νέες Υπηρεσίες περιλαμβάνουν δομημένα προγράμματα πρόληψης ανά ηλικία, εξειδικευμένα προγράμματα μελέτης ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τέλος παρεμβατικά προγράμματα ολιστικής προσέγγισης και λειτουργικής γήρανσης, που σε συνεργασία με το Εργομετρικό – Διατροφολογικό Κέντρο του Ομίλου οδηγούν με επιτυχία στον υπέρτατο στόχο που είναι η βέλτιστη δυνατή ποιότητα υγείας και ζωής.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας, προσεγγίζοντας με νέο τρόπο τον προληπτικό έλεγχο. Οι νέες Υπηρεσίες περιλαμβάνουν δομημένα προγράμματα πρόληψης ανά ηλικία, εξειδικευμένα προγράμματα μελέτης ανάλογα με τον τρόποζωής και τέλος παρεμβατικά προγράμματα ολιστικής προσέγγισης και λειτουργικής γήρανσης, που σε συνεργασία με το Εργομετρικό – Διατροφολογικό Κέντρο του Ομίλου οδηγούν με επιτυχία στον υπέρτατο στόχο που είναι η βέλτιστη δυνατή ποιότητα υγείας και ζωής.

Υγεία Ακριβείας & Γονιδιωματική Ιατρική Μετάβαση στην Καινούργια Eποχή της Πρόληψης

Μπορεί να ακούγεται σαν όρος βγαλμένος από την ταινία επιστημονικής φαντασίας Gattaca, αλλά η Υγεία Ακριβείας ή ο Αγγλικός όρος Precision Health, που έχει επικρατήσει παγκοσμίως, εκφράζει ακριβώς τη νέα και ουσιαστική εποχή της πρόληψης, επαναπροσδιορίζοντας την Ιατρική, με επικέντρωση στην πρόβλεψη, την πρόληψη και τη θεραπεία της νόσου με ακρίβεια. 

Παντρεύοντας δύο φαινομενικά διαφορετικές προσεγγίσεις – υψηλής τεχνολογίας και υψηλής διείσδυσης, η Υγεία Ακριβείας προσαρμόζει την Προληπτική Ιατρική στη μοναδική βιολογία και τις συνθήκες ζωής του κάθε ατόμου, με έμφαση στη «σύλληψη» ασθενειών πριν καν εμφανιστούν.

Η Υγεία Ακριβείας αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη αλλαγή σε μια πιο προληπτική και πιο εξατομικευμένη φροντίδα που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ζήσουν μια ουσιαστικά υγιή ζωή.

Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσίες

Γενετική
Πρόληψη

Υγεία Δέρματος
& Πρόληψη της Γήρανσης

Παιδικά Προγράμματα
Προληπτικής Ιατρικής

Εξατομικευμένα προγράμματα-Check Up

Υπηρεσίες

Γενετική Πρόληψη

Μάθετε περισσότερα

Υγεία Δέρματος
& Πρόληψη της Γήρανσης

Μάθετε περισσότερα

Παιδικά Προγράμματα
Προληπτικής Ιατρικής

Μάθετε περισσότερα

Εξατομικευμένα
προγράμματα – Check Up

Μάθετε περισσότερα

Άρθρα

Video

Video